torsdag 18 augusti 2011

Hittills har vi testat ett 10-tal olika restaurangers TESTI KEBAB I SIDE.

Första gången vi testade Testi Kebab var 1997 och sen dess har vi ätit många sådana. Jag vill med en gång säga att vi ALDRIG har fått någon dålig Testi Kebab.

Nejdå, det är en fantastiskt god rätt, men väldigt olika på olika restauranger.

Innehållet har varierat mycket och även kryddningen. En del har haft väldigt mycket grönsaker i och mindre med kött. Andra har haft mycket bönor, vilket jag har tyckt varit mindre bra. En del har haft nästan obefintligt med kött och på dessa restauranger kommer jag inte att beställa Testi Kebab fler gånger.

Det är viktigt att du säger till när du beställer, hur du vill ha din Testi Kebab, t.ex om du inte vill ha starka kryddor. Vi har nämligen glömt det någon gång och det har inte blivit bra...

Döm om vår förvåning när vi fann den absolut bästa Testi Kebab, som vi någonsin ätit, på vårt eget hotells restaurang, Tropic Steakhouse!

Mycket gott mört kött, lagom med svamp och grönsaker och perfekt kryddning! Den absolut bästa vi har ätit hittills...

Nästa gång vi kommer ner ska vi fortsätta att testa Testi Kebab, det finns ju så många restauranger, med så mycket god turkisk mat...för det är klart att vi äter turkisk mat i Turkiet! Eller hur?



2 kommentarer:

Stattinskan sa...

Ja, ibland behöver man inte "gå över ån efter vatten" ;-) Bakas maten i lerkruka? Nä, nu får du förklara för en "idiot" ;-)
Kram
Pst När vi var i Egypten fanns det inte ett enda ställe som sålde Kebab - jag som trodde att man åt det i Egypten?!?!

J E N N Y sa...

Oj vad härligt bruna ni såg ut att vara :) Nu har vi BARA 5 dagar kvar innan vi sticker till Side i 2v! Håller på att tok längta ihjäl mig. Vilken kebab kan du rekommendera om man vill ha kebaben som här i sverige ca? Verkar ju finnas olika sorter.. Förresten, vet du om dom tar betalt för solstolarna på västra stranden nu? Var 2år sedan vi var ner sist, så mkt har nog ändrats.. Och en sak till.. Tips på billig shopping i Side förutom Ullared och Marias? :) Kram Kram