tisdag 2 mars 2010

Semestertider och dags för gemytliga fester!

Jag har tidigare berättat om Sidefesten, som drogs igång 2008. Bilderna från denna fest kan ni se i dagens bildshow här ovan!

En av initiativtagarna till denna fest var Sören som tillsammans med Ingo drog igång det hela. Första året blev det konstigt nog inte så mycket folk, ingen av de norska vännerna dök upp! Detta fick sin förklaring då festen gick av stapeln 6 juni och våra norska vänner trodde att vi firade Sveriges nationaldag.

Förra året blev det avsevärt bättre då festen hölls 1 juni och över hundra nya och gamla vänner dök upp! Årets Sidefest kommer därför att gå av stapeln 1 juni och de som håller i detta i år är Sören och en vän till honom.

Här på Tropic Bistro höll vi till i fjol! Jag var då nere en vecka före och gick runt och satte upp afficher lite överallt i Side och det lyckades som sagt. Många, många vänner dök upp! Har du ännu inte bokat årets resa så är det hög tid...vårens resor har haft en strykande åtgång! Kanske du hittar din resa här bland annonserna på denna sida!!

11 kommentarer:

Anonym sa...

Vad härligt att se.

Bitte sa...

Så kul!Ja,nog längtar man bort igen!Ha en fin dag,kramiz!

Gunilla sa...

Nu om nånsin så längtar man efter sol o värme !!

Stina sa...

Det är härligt med återkommande festligheter. Kommer det fler från år till år är det hur kul som helst. Vi har sommarfest på campingen varje år och det blir fler o fler som kommer :)

*kram*

Tommy sa...

Jaha, då har jag varit där. Jag var i Antalia för en del år sedan och då åkte vi en runtur bl.a. till Side och tittade. Jag kommer ihåg den fina romerska amfiteatern.
Och tack för besöket.

Ninja sa...

Det låter som ni är ett härligt gäng därnere!

charlotte sa...

haha lite kul det där med norrmännen. synd om dem men de tog väl igen det förra året hoppas jag
kram

attis sa...

Hej igen min skna. Dessa härliga bilder och bildspel får mej verkligen att känna mej glad. Tack för att du delar med dej vännen.
Kramen

margit sa...

Fina bilder du visar oss! Side, det värmer mitt hjärta! Många fina minnen...från min första utlandsresa med min Lasse.
Kramen vännen!

biggan sa...

godmorgon, ja det hade varit roligt, men det kommer inte gå. men jag följer er genom bloggen och njuter av alla fina bilder, kram biggan

attis sa...

Det låter ju som det är någon som vill jäklas. Två samtal så tidigt på morgonen. Hoppas du slipper mer sånt.
Kramelokram