lördag 10 mars 2012

Sidefesten då och nu!

Initiativtagare till SIDEFESTEN var INGO och 
SÖREN. 
Vi samlades nedanför Ingo och Ragnhilds hotell och flera intresserade dök upp där under några dagar. Fredag 6 juni 2008 klockan 18 drog så äntligen den efterlängtade festen igång! Vi var ett gäng på 21 personer plus några eftersläntare som samlades på Golden Star.

Året efter ändrades datum för SIDEFESTEN till 1 JUNI och festen hölls på TROPIC BISTRO, där Alaaddin hjälpte till att anordna festen 2009.
Det blev en mycket uppskattad fest och det var avsevärt fler vänner som dök upp på denna SIDEFEST 2009. Framförallt alla norska vänner som hade missförstått första året och trott att vi svenskar firade nationaldagen.
Tredje festen, 2010, blev det ännu fler vänner som var med och det var jättekul! Alaaddin hade då öppnat eget och Yousef hade tagit över på TROPIC BISTRO.
På SIDEFESTEN 2010 kom det ännu fler vänner och SIDEFESTEN började att bli riktigt populär.  
2010 var tredje året och det var det året som Marias kläder hade sin första modevisning på SIDEFESTEN, ett mycket uppskattat inslag.
SIDEFESTEN 2011 blev stor med hela 166 vänner som hittat dit! Det var mäktigt att höra alla vänner ropa: -"HEJ!"
I år är det alltså 5-års jubileum för SIDEFESTEN! Jag hoppas att ännu fler vänner hittar dit och att vi blir ännu fler på årets SIDEFEST!!
Jag och killarna på Tropic Bistro är glada om ni klickar i enkäten i sidkolumnen så vi får en lite uppfattning om hur många som kan tänkas komma detta år.



4 kommentarer:

ADARAS.se - din bloggtidning på nätet! sa...

Härliga bilder :D

Kajsa sa...

Jag skrev följande hos Rickard, men kanske du har svaren? Kramis

Hej!
Är det någon som vet vad det brukar vara för väder i Side, första veckan i april?
Ungefär hur många grader är det?
Vad behöver man för typ av kläder med sig?
Och hur ser det ut där då, har det börjat grönska och blomma något?
Är nånting öppet?

Jenfan75 sa...

Vad kul ni verkar ha=) det är ju himla kul att träffas så där också=).. Får kolla nån resa till Side . Just nu sparas det för att kunna åka till Kusadassi igen..

Augusta sa...

Vad flitig du är som ordnar saker i Turkiet också :)

Jag skall titta på turkiska kartan och se vad Side ligger. Vi kommer troligtvis åka till Antallya. Ismir börjar inte med charter förrän i mitten av maj.

Kram