lördag 1 januari 2011

Nu har det startat! 2011 är här!!

Nu är vi äntligen på väg åt rätt håll...på väg mot Side! Snart kan den riktiga nedräkningen börja om du har bokat din resa. Har du ännu inte bokat så försök att komma ner till årets Sidefest. Programmet ser du här ovan!!
Jag kan tänka mig att det har varit många vackra skådespel på Sides himmel i natt! Här hemma tror jag tyvärr att det smällde mer än vad det var vackert.
Från och med detta år så behöver vi inte längre släpa iväg med våra väskor för att väga dem...Nej, vi får inte ta med obegränsat bagage i år heller...men jag har inhandlat en digital resevåg! Liten och behändig, lätt att ha med sig!
En riktigt god fortsättning på detta nya år önskar jag alla vänner!

5 kommentarer:

Siita sa...

Hejsan Mona. Pratade med gubben igår att du ville vi skulle komma ner, han nekade inte som förr. Så vi får väl se hur det går. Kram

Kajsa sa...

En sån har vi också skaffat oss. Den är jättebra tycker vi.
Kram

Gilla sa...

Vi har fortfarande inte bestämt om och vart vi ska resa i maj-juni. Vi har ju pratat om Side också. Så man vet aldrig.......

Jag brukar väga mej och sen mej och väskan tillsammans, då får jag ju vikten på den. :-D

╔═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╗
*~*~ ♥ ♥ ♥ HAPPY NEW YEAR ♥ ♥ ♥ ~*~*

~ till er alla! To all of you!~
╚═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╝
❤♫❤♫❤.•*¨`*•..¸♥☼♥ ¸.•*¨`*•.♫❤♫❤♫❤
...

Kram/Gilla

Anonym sa...

Ja skulle vara härligt att åka=). Men har sparas det för fullt för att kunna åka till Kusadasi snart igen.. Det blir ju rätt mycket pengar för fem personer..

Anonym sa...

Jovisst blir det dyrt när man är så många.
Jag tycker det är skönt att ha All Inclusive då barnen skall ha alla tre måltideran och likaså sambon som är diabetiker. Men vem säger att man behöver äta alla måltider på hotellet. Ungarna upptäckte ju MC dONALDS=)