lördag 27 februari 2010

En härlig ufärd både för barn och vuxna!

Innan vi själva simmade med delfinerna var vi inne på Sealanya och såg den underbara delfinshowen! Du kan se mig och barnbarnet Christoffer när vi simmade med delfinerna i slideshowen här ovan! Jag bytte förresten musiken där igår...om du som jag gillar Carlene Carter så ska du inte missa delfinsimmet!

Äventyret började redan vid ingången då vi fick bekanta oss med den trevliga tama papegojan! Jag skulle helst viljat visa er bilden på papegojan och min syster men det har min syster sagt nej till, så det får jag tyvärr respektera...Fast den är verkligen kul! Här är det mellandottern Werona som poserar med pippin.

Tycker du om min blogg? Då kanske du vill rösta på den som veckans blogg? Det gör du inne hos Niklas, som har en mycket trevlig blogg väl värd att besöka!


12 kommentarer:

Bitte sa...

Helt underbart,så fina bilder :) Här snöar det nu och det är mildare igen,-15.Jobbhelgen framför mig.Ja,det har funnits solarium här i huset ser jag på säkringarna,men man snålar väl nu antar jag.Inte långt alls till närmsta,bra det iaf.PS.Har röstat på din blogg,ha en fin helg,kramis!

Siita sa...

Mors. Fin bild med dotter o gojan. Kram

attis sa...

Gomorron goa Mona. Här är det -8 men ändå så skönt. Bättre än -25. Så härligt med takdropp. Ha det gott.
Kramen

attis sa...

Jag förstår inte riktigt vad du meanr nu med betygsättning och recenssion. Har jag glömt något? Så härliga bilder. Där vill jag vara nu.
Kramen

Ninja sa...

Arapapegoja hade min bekant och de är så gott som döva bägge två....

biggan sa...

härligt med papegojan, vi har bilder på barnen med när dom har papegojor på sig kram biggan

Mia64 sa...

Önskar dig en fin lördag.Här skiner solen o det är + grader idag /Kram

Anonym sa...

hahaha, ja bilden med papegojan och mamma är rolig =) har röstat på din blogg ;)

/Rebecca

biggan sa...

godmorgon, ha en riktigt fin söndag kramar biggan

Anonym sa...

Bilden på Werona är så härlig, med den vackra gojan på axeln .... det måste väl vara värt en röst från henne på bloggen ....eller????? Men ... finns tydligen en läcker bild till i ditt fotoarkiv med en goja ... men tyvärr hemligståmplad vad jag förstår ...hihihihi!!! kramar Kerstin

charlotte sa...

fin papegoja. ska bli spännande att åka dit
kram

charlotte sa...

det är inte klart än vad eller är det bara jag som be
kramhöver en gps?