söndag 7 februari 2010

Bara en längtans tanke

Jag är inte ensam om att längta nu...Nej, vi är många! Många som längtar efter sol och värme, många som ger sig av på jakt efter sol. Akutresor = restresor går att hitta för den som vill iväg nu, för än är det ju inte riktigt varmt i vårt Side.


































Anpassad sökning



12 kommentarer:

attis sa...

Det ser ju jättebra ut. Det tar tid innan man kommer på allt det ska gudarna veta. Det är skoj att sitta och pilla på tycker jag . Samtidigt kan man bli vansinnig iblabd *fniss* Nu får du lägga till Bloglovin på denna blogg oxå. Jag har ox pillat med en blogg till i helgen. http://attisblogg.blogg.se/receptbloggen/

Jag fick bara sån lust. Lycka till nu och ha det jättebäst.
Bamsekramar

attis sa...

Tänkte att det kunde vara bra med en receptblogg. Det blir inte så rörigt om man har delat in det i kategorier. Så kom det är någon som vill slänga in ett recept så kan man gör det och länka till den bloggen oxå.
Kramen.

Ninja sa...

Åhååå....Turkiet har flyttat till blogspot? Vilken snygg profilbild du skaffat dig! Jag måste säga att jag trivs väldigt bra här på blogspot....det finns mycket fler möjligheter! Vill du ha en bra besöksräknare till din blogg med jättebra statistik så hittar du en länk på min sida! det kan kännas lite "ensamt" här annars....välkommen!

annsan_s sa...

Trevligt blogg du har ordnat Mona! Då måste vi följa varann på blogspot! Härlig bild, man riktigt längtar till Side nu! Kramiz

biggan sa...

det går framåt, ja visst längtar vi till våren nu, kram biggan

Siita sa...

God morgon igen. Jag hittade hit. Kramar

Ellis sa...

Fin blogg, får ta och lägga in denna på bloglovin också då! =)
Kramar

attis sa...

Tittar in här och önskar dej en bra dag.
Kramen

Anonym sa...

Oj! Hur orkar du med flera bloggar? Jag har fullt sjå med en :-)
Kram

Kajsa sa...

Fint :)
Men varför en ny blogg..?

Kramisar

Frogprincess sa...

Hej! Då ska vi se om jag kan vägleda dig till sidokolumnen...
Om du inloggar in så kommer du direkt till din instrumentpanel. Där har du "Hantera bloggar" där din blogg står och en blå ruta strax under där det står "nytt inlägg". Följ raden efter rutan och där står "layout". Då kommer det upp en sida med ett rutmönster där flera av rutorna heter "Lägg till Gadget". Klickar man på dessa får man upp olika alternativ vad man vill göra med just denna. Man kan lägga till HTML text, länkar, bilder mm. Jag ser att du redan har hittat en del.
Dessa rutor i Layouten kan du flytta med "dra och släpp".
Det är nog så noga jag kan förklara detta. Men man får helt enkelt leka sig fram bland allt. Det finns massor.
Hoppas att det var någon hjälp iallafall.

syren sa...

Fina bilder du visar här! kram