tisdag 22 februari 2011

Lite från fotoarkivet...

Motljusbilder är väldigt vackra, blir så fint med havet som bakgrund.  
Havet som bakgrund, om än lite dimmigt, var det här också...men det jag ville visa var ju det lilla fölet. Du som varit vid västra stranden känner säkert igen den lilla backen, med Dogans dåvarande uteservering till höger i bild.  
Den här bilden är tagen inne i gamla Side, mellan teatern och hamnen...inte så långt från Aynurs salong.  
Här har katten Ebba tagit sig en tupplur på ett bord hos någon på Tropic...säkert någon som gillar Ebba och utfodrar henne med lite kattmat.
Nej, det är inga frukter i trädet...det är gatlampor.


5 kommentarer:

Siita sa...

Bli nog inget att vi kommer ner till Sidefesten. Kram

Gilla sa...

Det ser ju mer och mer lockande ut, när du visar bilder från Side.

Kram/Gilla

Margit sa...

Vi kommer nog inte..NÄR ä det???
had evarit kul..eftersom Lasse ojag var där på vår förtsa resa tillsammans...
Kram!

Minnie sa...

Jag och några kompisar tänkte åka till side i maj, och jag undrar, du som är Side specialist, Hur varmt är det då på ett ungefär? Är det mycket turister?
Tack för en bra, rolig och mycket intressant blogg!

Fenixmonas sa...

Hej Minnie!
hittade ingen adress till dig så jag får svara dig så här och hoppas på att du läser det.Side i maj är härligt! Varmt, men ändå så lagom att man orkar att gå runt lite, för det finns mycket att se och göra i Side. Ca 25-30 grader på dagen, på kvällen kan ni behöva en kofta/tröja på er om ni sitter ute och äter t.ex. Vattnet brukar ligga på 23-24 grader. Temperaturen stiger snabbt i slutet av maj och sen blir det bara varmare och varmare...Jag tycker personligen att maj och oktober är de bästa månaderna. Ja, det är mycket folk redan i maj och alla aktiviteter har då dragit igång! Hoppas ni är kvar den 1 juni då Sidefesten går av stapeln! kram på dig!