tisdag 1 februari 2011

Ja, då var det ju det där med maten...

Vi diskuterade både länge och väl, vad gällde maten på Sidefesten. Vi har ju förstått att en del är rädda för buffé, så därför finns det i år olika rätter att välja mellan. Jag vill ändå ha sagt att en buffé på Tropic eller Tropic Bistro alltid är dagsfärsk, fräsch och fin!!  
Jag kan förstå rädslan för buffé på vissa hotell med all inclusive och mat som åker in och ut men...det förekommer aldrig på dessa restauranger!  
Hur som helst så försöker vi ändå i år att tillgodose alla vänners önskemål med den matsedel som nu finns att tillgå.  
Den fantastiska mesan ändrar vi ju givetvis inte på, den är ju helt makalös god...där finns något för alla!!
Du har väl sett vilket bra pris vi fixat till för barnen? Halva priset för barnen, ända upp till 12 år!!! Glöm nu inte att klicka i enkäten här i sidkolumnen, så killarna får ett "hum" om hur många det kan tänkas bli...


3 kommentarer:

Anniepie sa...

Buffé är alltid bra tycker jag!!! SV: Precis, kanske har lärt mig vad alla heter lagom tills jag ska sluta! :P haha Ha en forts trevlig dag nu´. Kram

Siita sa...

Nä vi kommer inte. Gubben vill inte. Kram

MICKAN sa...

Menyn ser bra ut. Vildsvinskebab, har jag aldrig hört förut. Får mig att tänka på när jag var på utsidan nu på morgonen så nöffade det. Hoppas inte att de små nassarna är tillbaka här hemma. Nu är det dags att gå till jobbet strax. Ha en bra dag och sköt om dig!