måndag 9 augusti 2010

Tillbaka från Side med mycket nytt i bagaget!

Jag har bland annat gjort en liten utvärderingen av västra strandens olika strandavsnitt...en del är fullständigt katastrof medan andra bitar är helt underbara och i dagsläget verkligen kan rekommenderas!
Så här ser det ut nedanför en del hotell! Protestera! Fortsätt bort på stranden om ni har det så här! Ligg inte kvar om det inte blir någon förändring!
Underbart goda bergskräftor hittar ni på Tropicrestaurangen denna säsong!! och just nu
plockar ni härligt, saftiga persikor, direkt från
träden!! Ni ska också få en utvärdering av hotell Raga, en utvärdering som dessvärre inte blir till det hotellets fördel!!


23 kommentarer:

Siita sa...

Hejsan. Färska persikor är toppen. Plockade det när vi var där oxå. Kram

annsan_s sa...

Hejsan Mona!

Så där såg det ut på stranden när vi kom, de var svårt att gå ner i vattnet. Veckan efter var stenarna borta!

Persikor är bara såå mumma, ser goda ut!

Ha de gott..Kramizzz

Unknown sa...

Ja du Mona, det var en bedrövelse nedanför Tropic denna sommar. Man kunde brutit mer än bara fötterna när man skulle ner i vattnet. Fanns ju folk med diverse handikapp som hade jättesvårt att komma ner i vattnet. Skam på dem som inte ser till att stranden blir vad den varit. Men det blir till att promenera längre bort i september, helt klart. Där är det dessutom gratis solstolar vilket Tropic också borde ha för sina gäster.
Mumma med direktplockade persikor ;-)

syren sa...

Tänk att få plocka persikor direkt,det som är så ljuvligt gott! Obs har inte uppdaterat bloggen på ett tag men det kommer var så säker. kram

kristina Chatillon sa...

Ja detta med att man ska betala för solsängar på Tropic har jag aldrig förstått. Välkomna bort till oss vid Golden Star. Gratis och bra strand...Längtar

Anonym sa...

Bra att du framför även det som är negativt!Men så njubart allt i övrigt!Längtar till nästa resa jag :) Kram Bitte

Ellis sa...

Kräftor lät gott! =) Tråkigt att stranden inte var helt till belåtenhet och inte hotellet heller som det verkar!
Kramar

Josefin Hammarberg sa...

Vilken härlig blogg! hittade hit av en slump. Vi ska åka till Side den 28e september och stannar i en vecka. Vi har aldrig varit där förut. men vi längtar massor :D Jag har nu några frågor jag hoppas du kan svara på :D vi ska bo på Sea world and spa som ligger ca 2 mil utanför Side. Vet du vad det kostar att åka två mil med taxi respektive dolmus, tänkte så man vet ungefär hur mycket pengar man får lägga på resor till side samt altanya. Svara gärna i min blogg om du har tid och lust :D

Hoppas ni har det bra, läste att ni är där precis just nu :D

Lills Krypin sa...

Hej Mona. En Award till dig finns på min blogg "Lills Krypin". Ha det gott. Kram Lill

Anonym sa...

Hej!

Jag brukar läsa din trevliga blogg och vi har i år varit till Side för andra gången. Vi bodde nu på Raga, så det ska bli intressant att se vad du skriver. Bodde ni där alltså?

Hälsningar Malin

Kajsa sa...

Välkommen hem!
Vi åker till Side om 2 veckor, gissa om jag längtar :P
Det är ju två år sen vi var där nu :)

Kram

Kajsa sa...

Välkommen hem!
Vi åker till Side om 2 veckor, gissa om jag längtar :P
Det är ju två år sen vi var där nu :)

Kram

kristina Chatillon sa...

Hej på er! Både Raga och Sun Flower är så slitna. Enda fördelen är att de ligger nära/på stranden!! Både Ving och Apollo borde sänka priserna på dessa hotel. Stranden utan för Sun Flower och Golden Star blev rensad när vi var där i maj/juni, Mycket stenar när vi kom men vips över en natt efter vi sagt till var stenbumlingarna borta. Hoppas det håller samma standard nu i sep när vi kommer ner igen. Standarden på tropic hotel är bättre än Raga måste jag säga.Raga var ju bland de bästa för 15 år sen men rummen måste underhållas säger mina vänner som bott där.Nerslitet!! Ska bli intressant att höra Monas kommentarer Kram på er!!!

Unknown sa...

Härligt med frukt =)
Välkomna tillbaka till svea
Ha det så bra.
Kram M

Tommy sa...

Välkommen hem!

rolf sa...

Välkommen hem.när börja du jobba och blogga.kram

Kristina sa...

Hej Mona!
Längtar efter att få se alla dina bilder och få höra hur ni har haft det......Hoppas att det har varit en bra fiskevecka oxå och att ni har fått så mycket av de fiskar ni vill ha.....
Kram kram

KIza (AM) sa...

Hej vännen. Skickar en hälsning till dig. Länge sedan. Längtar till Turkiet. KramelikrAM på dig.

Kajsa sa...

Vart har du tagit vägen? Jag saknar dig. Kram

agnetha sa...

Hejsan!!
Välkommen hem till vardagen!!! Vilken härlig semester du haft. Du är ju en riktig reseskildrare med alla dina videos och fina foton. Turkiet verkar vara ditt paradis på jorden eftersom du åker dit så ofta. Jag har varir i Turkiet en gång men det var många år sedan. har haft en del funderingar på att åka tillbaks Det är ju ett av få länder nu inom Europa som priserna är rellativt överkomligt. Eller?
Angående min blogg:
Jo. du jag "hottar" till det ibland med lite svengelska då jag lägger ut inlägg där det är mycket internationella läsare/ eller innehavaren av bloggen ej är från Sverige.Men jag ska nog ha texten på svenska oxå har jag märkt då några undrat över detta. Det står ju inget märkvärdigt men ändå.
Ha det så bra.

eva sa...

Välkommen hem och jag ser fram emot att se alla bilder från semestern och ser riktigt gott ut med kräftorna och med nyplockade persikor:)
kramiz

charlotte sa...

å persikor som är så gott.. tråkigt med hotellet men jag antar att ni hade det bra iaf
kram

kristina Chatillon sa...

Hej igen! Sea World and Spa ligger på Östra stranden om jag inte misstar mig Det är ett all inclusive hotel men det bästa är att fråga ingemar. Lycka till med vistelsen i Side Hälsningar kristina