fredag 20 augusti 2010

Hotell Raga i Side

RAGA är ett lägenhetshotell med flera byggnader samlade runt en medelstor pool. Detta hotell hade varit lätt att bli förtjust i om det vore skött.Lägenheterna är mycket slitna och borde varit renoverade för länge sedan.
Garderoberna var hopspikade och gick bara delvis att använda...efter grundlig rengöring.
Smutsen låg tjock på många ställen bl.a i fönstren, här ovan ser ni en bild från köksbänksfönstret, där spindlarna hade inrättat sina skafferi, fast det hade de gjort även i garderoberna innan vi tvättade bort dem.
Kökshyllorna, där porslinet stod, låg dammet riktigt tjockt. Jag skrev mitt namn på en hylla och det stod kvar när vi lämnade lägenheten efter två veckor!!!!
Vi kontaktade vårt resebolag Ving efter tre dagar på hotellet, men inte för att klaga på städningen utan duschen! Det gick alltså inte att duscha då vattnet skiftade mellan iskallt och skållhet och vi höll på att bli skållade. Vi fick ett fantastiskt fint bemötande av Johan och Melinda, dessa underbara vingguider! Tusen tack till er för all hjälp!
 
Detta var vår 19:de resa till Side. Vi åker alltid med VING vilket känns mycket tryggt för oss. Detta är ingen kritik till andra bolag för de kan jag inte uttala mig om, då jag är jättenöjd med Ving och därför inte har åkt med någon annan. I nästa inlägg skall jag berätta lite mer om Raga så häng med!

19 kommentarer:

Farfar-Hebbe sa...

Hej Mona,jag var in på vings sida för att se vad dom skriver om hotel Raga.Men jag kunde inte finna det i listan,,Taskigt att hamna på ett sådant ställe..Jag har oxå alltid åkt med vingresor och har alltid varit nöjd..
Haé Bra Kram.

Unknown sa...

Vilken tur att det inte blev bokat dit då ;-) Tyvärr är det flera hotell som städningen inte fungerar på. Hoppas dock det skett en bättring till september...

Fenixmonas sa...

Försökte att svara dig Anette, men din sida är inte aktiverad så det gick inte. Ja, det hjälpte inte att betala städerskan en extra slant heller...det blev ingen förbättring så länge som vi var där.

Kristina sa...

Så trist...det såg ju verkligen inte roligt ut med spindelnät och så.....Håller med dig att ving är bra, vi är lite wild and crazy denna gång och provar fritidsresor så då får vi se hur bra de är.......
Ha det gott och som sagt ser fram emot mer bilder och inlägg....enda nackdelen är att jag blir så sugen på Side...tur att jag ska ner snart......
Kram kram

Farfar-Hebbe sa...

Ja det ser ju rätt så läckert ut på bild,,synd att det inte är så fint utanför bild.Haé Kram.

Siita sa...

Fy vad smutsigt. Vill inte bo så. Kram

kristina Chatillon sa...

Alremu har ju lgh att hyra. De är ständigt återkommande gäster dit. ja raga och Sun Flower borde skämmas att inte hålla det rent och fint.Så slitet båda hotellen och folk betalar för det ligger nära stranden. Tacka vet jag mitt Golden Star rent och fint och rar personal en gullig städerska. Har prövat Ving på Begonville och Side prinsess eller vad det hette uppe i backen bakom PPT. Inget för mig. Har vänner som ständigt återkommer till Alremu. vad bor du nästa resa????Kramiz

Vicke sa...

då hade ni lite otur på denna tripp

Bosse O Miriam sa...

Ja vi kan instämma,vi bodde lägenheten jämte er, har bott på raga 4 gånger men nu var det sista gången om
dom inte renoverar

lösa kranar,skållhett eller iskallt vatten,
dåligt städat,en ytterdörr som det hade varit inbrott i.Sunflower har vi bott på en gång kan inte rekommendera det hotellet heller "Det var trevligt att träffa er tyckte vi"!!

Fenixmonas sa...

Tack Bosse och Miriam! Jättetrevligt att träffas! Hittade ingen adress till er så jag svarar här i stället. Berkligen dax att helrenovera på Raga! Jag har skickat över kort till Ving så vi får se vad som händer! Allt gott! Kram på er!

Mita sa...

Gud så tråkigt när det blir så där,hoppas många klagar,då måste dom väl ändå åtgärda.
Önskar dig en fin,fin lördag,
Kramiz!

Anonym sa...

Hej igen!Våran e-mail är
bosche@spray.se
Hälsningar Bosse

eva sa...

Såg absolut inte trevligt ut med bla spindlarna men dom kanske e lika ofarliga som i Sverige? Hoppas det hjälper för avdrag på kostnaderna borde ni absolut få att inte ens kunna ducha utan att skålla sig och att dom gör något åt bristerna för det såg ju ut som en fin plats annars.
kramiz

Anonym sa...

Men vad trist att hamna på ett sådant hotell. Nog borde dom väll kunna städa ordentligt.
Själv fastnade ju jag och familjen för Nazar nu när vi for till Turkiet. Så dom åker vi med igen=)

Anonym sa...

Jag gillar verkligen din webbplats. Utmärkt innehåll. Fortsätt gärna lägger in en sådan djupgående innehåll.

Anonym sa...

Hej, jag hittade din blogg via Google när han letade efter första hjälpen till en hjärtattack och ditt inlägg ser väldigt intressant för mig.

Anonym sa...

Everything is very open wіth a рrеcіse clarification of the
issues. It ωas truly informative. Your website iѕ very helpful.
Many thаnkѕ for sharing!

my web page; history.apdaweb.org

Anonym sa...

I feel that is one of the most important information for me.

And i'm satisfied studying your article. However should observation on some basic things, The website style is perfect, the articles is in reality excellent : D. Excellent process, cheers

My blog post; Jackpot 6000 free **

Anonym sa...

ecigs, electronic cigarettes, electronic cigarettes reviews, electronic cigarettes, electronic cigarettes, electronic cigarette