fredag 2 juli 2010

Aynur är bäst i Side!

Här har Aynur sin egen salong! Den ligger bakom eller vid sidan om, den blå moskén inne i gamla Side. Besök henne eller ring henne! Kan du inte gå till Aynur så kan hon kanske komma till dig! Vägbeskrivning och telefonnummer hittar du här i min sidkolumn.
Aynur ger pedikyr och manikyr och hon är proffs! Hon tar verkligen hand om detta på rätt sätt, ingen tvekan! Hon är en gåva för trötta slitna fötter och ger verkligen det vi kallar för fotvård.

Det gäller att veta vart man skall gå för att få det proffesionella jobb som vi ju förväntar oss. Manikyr & Pedikyr finns på många ställen men vill du ha ordentlig behandling då är det Aynur som gäller!

Aynur tar bort förhårdnader och liktornar, klipper naglarna och ger även en massa goda råd. Efter behandlingen går du på moln, helt garanterat!
Aynur är även utbildad kosmetolog. Hon plockar ögonbryn och fixar färg på dessa och fransarna, fort och lätt, med strålande resultat. Även permanent makeup utförs av Aynur. Jag gjorde detta under ögonen och slipper därmed den kladdiga och kletiga kajalpennan. Aynur är skicklig och mycket lätt på handen.

Aynur! En tjej som du inte ska missa att besöka när du är i Side! Besök henne på Facebook, du hittar henne bland Fenixmonas vänner!


 

2 kommentarer:

Siita sa...

Det låter härligt. Ska komma ihåg om jag kommer dit igen. Kram

Anonym sa...

När jag nu sitter och tittar på din turkietblogg och samtidigt tittar ut..
Då vill jag nog fara till Turkiet=)
men vad göra när man jobbar?=) jag satsar på en tur nästa år med gubben kanske=)