torsdag 13 maj 2010


Jag har hittat Aynur igen!!Hon finns i Side, men inte vid Tropic utan inne i gamla Side om jag förstått det rätt! Har hittat henne på FB och fått hennes telefonnummer så nu kan jag äntligen få rätt behandling för mina fötter!

Aynur ger pedikyr och manikyr och hon är proffs! Hon tar verkligen hand om detta på rätt sätt, ingen tvekan! Hon är en gåva för trötta slitna fötter och ger verkligen det vi kallar för fotvård.


Det gäller att veta vart man skall gå för att få det proffesionella jobb som vi ju förväntar oss. Manikyr & Pedikyr finns på många ställen i Side, men vill du ha ordentlig behandling då är det Aynur som gäller! Jag har testat en del och det är en fottvätt och ett par tag med filen...klart! Betala!Inte hos Aynur...nej...hon tar bort förhårdnader och liktornar, klipper naglarna och ger även en massa goda råd. Efter behandlingen går du på moln, helt garanterat!


Priset för manikyr & pedikyr låg i höstas på ca 120 kronor. Kanske har det gått upp något i år, fast det är inte säkert. Snart får jag reda på det...

8 kommentarer:

kristina Chatillon sa...

Tack Mona Jag letade efter henne i höstas! Du är en pärla. Hon fixar mina fötter så bra. De är så lena och sköna efteråt I höstas var det bara ett par tag som sagt sen.....

Kerstin "Delfinen" sa...

Så gott då, att du hittade henne igen, så du slipper bli så besviken igen. Kanske bäst för Bosse att han knyter en lina i dig efter det besöket ... för du lättar säkert från marken ...hihihihi Som sagt, ytterligare ett bevis för "den som söker finner"!!!!! Kraaaam Kerstin

Kajsa sa...

Jag vill också höja ett varningens finger för en del som gör pedikyr... Maken fick för sig att prova på det ett år i Side. Han har aldrig haft några problem med sina fötter. Har alltid haft mjuka fina hälar, helt utan förhårdnader.
Men trots det körde hon på med rakbladsosthyvel!!! Han försökte hejda henne, men hon körde på ändå. Jisses vilka problem han fick sen innan det läkte ihop och blev bra.

Så håll verkligen utkik när/om ni ska göra pedikyr. Kolla in på några dom behandlar innan (oftast sitter man ju ute när dom gör det i Side).

Men som sagt, vissa är superduktiga på det.

Kramis

Farfar-Hebbe sa...

Mors,,men du,den är ju inte så jäkla svår,,,tror jag!!
Oki,förstår att dina fötter längtar till Side,efter den beskrivningen..Jag önskar dig och fötterna en skön Sideresa..Haé Kram.

Fenixmonas sa...

Inte bra Kajsa! Fast kanske var det onödigt att göra pedikyr med mjuka fina fötter?? Det har ju inte vi som behöver detta! kramen

Kajsa sa...

Mmm, med facit i handen kan man tycka det, men samtidigt så är det ju inte fel att liksom få dem masserade och insmorda.

Men som jag skrev, om man inte hittar Aynur, och ändå är sugen på pedikyr, så är ett bra tips att kolla upp hur dom jobbar med kundens fötter.

Kramisar igen

Mona sa...

Åhh vad gött att du snart ska åka dit, hoppas du får en rolig och oförglömlig semester!! :D

Är det till Alanya du ska åka? :)

Farfar-Hebbe sa...

Oki,,då grattar vi din syster i dag,,sen väntar vi på värmen som dom lovat..Haé Kram.