fredag 15 mars 2013

Lycka till med FASHION Cem Yüksel!

En glad Cem förra säsongen, denna nya säsong är Cem ännu gladare... 


För här ser ni nu Cems fina salong!

Riktigt fint har det blivit i den lokal som tidigare var ett litet apotek. 

Det är mycket lätt att hitta till Cem. Bara att gå förbi Dogan och backen upp en liten bit. Salongen ligger mitt emot där du svänger in till Derya.

Cem har gått den långa vägen och funnits med som frisör i många år nu. Han började som mycket ung, var borta några år och kom sen tillbaka som utbildad frisör.

Cem är väldigt duktig och så serviceinriktad. Alltid go` och vänlig mot alla. Jag och Bosse önskar honom lycka till med den egna salongen!
7 kommentarer:

Kajsa sa...

Undra om det kan vara den Cem jag tänker på.
Det jobbade en Cem på WellaBella 2005 eller 2006 (tror jag det var), han var jätteduktig.
Det blir nog ett besök på den här salongen då under nästa resa =)
Kramisar

Fenixmonas sa...

Cem var tidigare på Gyllne saxen Kajsa! Kramiz Mona

Gilla sa...

Sv: Jag har tagit ännu flera bilder från den parken. Men jag valde att visa Bert bilder enbart, Jag kommer alltså tillbaka med flera bilder så småningom.

Det finns faktiskt en kaktusodling i Puerto också, men där var vi inte denna gången.

Kram/Gilla

Louise i Turkiet sa...

Vet du vad jag har tänkt på nu när jag går igenom mammas saker. Det är det här när hon har skrivit årtal och kanske bara hennes initialer på prydnadsaker. Om det så är en liten tomte så är det jättekul att läsa ett årtal när den inhandlades eller så. Så det kommer jag göra på alla mina barns och mina saker i framtiden.

Jag och min syster trodde absolut att mamma ville ligga i samma gravplats som hennes föräldrar men så var det inte alls. Så det är jättebra att gå igenom hur man vill ha det även om man tror att inget ska hända imorgon. Mamma skrev på sjukhuset bland annat vilka låtar hon ville ha, lite om begravningen, ljus klädsel etc. Det är också jättebra om man gör och mycket lättare för de kvarlevande. Så ni gör helt rätt i att prata eller skriva ner om det. Hur tråkigt det än är som sagt var.

Jag hörde i vintras om Cem´s förflyttning och öppna eget. Och jag är så glad över att det inte blev längre bor än nästa gata för jag MÅSTE till honom så fort jag har kommit ner igen. Han är så himla duktig.

Jo förresten, jag pratade med Maria igår och hon avslöjade att det har kommit in bebiskläder i butiken. Liiite, lite bland annat klänningar. Tror du jag längtar eller? Och hoppas på en liten flicka. :)

Snart ses vi igen!
Ta hand om dig och hälsa Bosse.
Kram Louise

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Gilla sa...

Det var ju roligt att du tyckte om alla "mina" växter. Det är en fantastisk Botanisk Trädgård. Där kan man gå runt i timmatals.

Kram/Gilla

Anonym sa...

Funderar på att åka ner långhårig i maj. Låter frestande att pröva Cems nya salong och klippfärdigheter. Så får det nog bli. Kram kram. Nenne