tisdag 22 juni 2010

Massor av trevliga utflykter!

Alla har vi väl ett barn boende inom oss! Här kan vi släppa ut detta barn och ha sanslöst roligt! lika kul för simkunniga barn som vuxna barn...



Efter en underbar tur på Manavgats gröna vatten når vi den långa sandreven som delar floden och medelhavet. Här lägger vår båt till och vi får leka i medelhavets vågor under några timmar!

Vi brukar ta denna tur med Ving som alltid brukar ha en skandinavisktalande guide med på dessa utflykter. Jag tycker det är väldigt bra, framförallt om man har mindre barn med sig som kanske inte helt förstår engelska. Se bildspelet från denna underbara dag här nedan!!

6 kommentarer:

egoinasmamma.nu sa...

Vad underbart! Det är många år sen jag tog en charter-resa, det är nog snart på sin plats. God morgon igen! :D

biggan sa...

vilka härliga bilder. såg att dom fiskade till och med. så mysigt. kunde tyvärr inte skriva i filmen. det hakade opp sig på något vis. kramar biggan

Siita sa...

Härlig tur. Kram

Stevie sa...

Godmorgon FenixMona!

Har kollat in Dina bildspel ska kolla de nya och kommentera dem.
Jag blev helt fustrerad när de inte funkade i över en vecka, eftersom jag lagt in 4 nya bildspel (ett för varje dag) av senaste turen till Bornholm (då vi hyrde bil och Kim visade oss runt på ön) i min blogg. Sedan har lusten att skriva blogg inte riktigt infunnit sig hos mig.
Tusen Tack för att Du talade om att de funkar igen. Ja, jag fick upp Din ena strandpromenad till närmre 1000 besökare, och även Simma med Delfiner har gått hyffsat, när jag länkat dom i min Twitter. Provat med Duvemåla och Moberg, men det verkar som folk runt om i världen inte fattar sig på det. Får kanske lura dom och skriva Swedish History istället! Har dock fått upp 4 av mina bildspel till över 1000 viewers. Ja, så har jag ju blivit en af Dina followers (liksom Veiken). :)

Ha en fin Onsdag!

Kram
Stevie

PS! Jo Kim på Bornholm sa som Du, stäng av datorn, vilket jag gjorde och nu funkar tangentbordet igen.
:)

Unknown sa...

Härligt att leka och vara barn =)
Så som det ska vara..
Kram M

eva sa...

Ser helt underbart ut med allt ni uppleft på resan:)
kramiz