torsdag 15 april 2010

Tropic vårt andra hem!

Snart går vi här igen, på väg mot vårt hus! Tropic består ju av flera olika byggnader. De mest sociala människorna vill absolut bo i dessa rum som ligger utmed de gångar där alla passerar.
Vi har funnit vårt favorithus och vår favoritlägenhet här! Högst upp, längst bort, där vill vi bo! Där har jag morgonsolen på framsidan, där får jag också skugga på eftermiddagen, när solen gassar som mest på balkongen.

 
När solen sen går ner så är balkongen en härlig plats att samla vännerna på före middagen!

Ibland är vi så många vänner tillsammans, så vi får vara på framsidan och då kan även trappan vara bra som sittplats.

Fast utan denna goa tjejen, Manolya, så hade vi kanske inte fått "vårt" rum, men hon är en fena till att kunna fixa allt till det bästa för gästerna på Tropic!6 kommentarer:

kristina Chatillon sa...

Hejigen Mona! Håller med dig skönt att inte ha alla gäster passerande förbi. Alla ska inte kunna se vad jag gör eller inte gör... är inte denna del relativt nybyggd? Ligger den bakom den lilla lummiga delen med jazzuzi kan inte för mitt liv komma på hur det heter justNU!!!!!
Samma sida som Olga säljer sina bikinis mm men mkt längre ner. utsikt mot bergen eller?????Du ser fast man varit i Side så är det alltid något nytt man blir info om. Vet du jag fick nyss ett sms från min goda vännina som är i Alicante och hälsar på sin man som jobbar där. Hon kommer inte hem med flyget. jag skulle vara hos henne kl 9.00 i morn bitti och fixa mina naglar som bara hon kan... OK askan har lagt sig så de kan inte lyfta och min granne som ska iväg till Egypten i morron bitte kan inte. luftrummet är stängt pga vulkanaskan. Hon skulla åka före mig. Nu får hon nog vänta på mig till till tisdag morgon Planet lyfter kl 9.05 från ARN om inget händer med vulkan askan. Konstiga fenomen jorden skapar. Den gör uppror för att vi inte varit snälla mot moder jord som vi hyr av våra barn.....Kram på dig!

Siita sa...

Min fot terapeut vill ha en resa till Alanya runt 25 maj allt slut. Kram

Tommy sa...

Det ser ju trevligt ut. Ha en bra kväll!

syren sa...

God morgon vänen! Ser ju så fint ut,hoppas att ni får en härlig resa dit. Har glömt vilken tid ni skulle vara där .kram

Tommy sa...

O nej då..
Kvinnor är ju ljuvliga varelser som man ska vara rädd om:)

kristina Chatillon sa...

Ni som inte får tag i charter varför inte pröva Turkish airlines från ARN-ANT onsdagar o lördagar direkt andra dagar via Istanbul eller Ankara en kort mellanlandning. " Mitt" hotel Golden Star m.fl tar emot gäster direkt utan dyra mellanhänder. Man ringer ner och bokar. Ett litet tips!!!