onsdag 29 februari 2012

Nya säsongen i Side är på gång!

Nu rustas det för fullt för att göra klart i Side innan den stora tillströmningen av turister sätter igång. En del har tjuvstartat lite smått redan och passar på att njuta av Side innan den stora säsongen börjar. Fast just nu är det inte så varmt...där blev ett litet bakslag på våren.

Det är i alla fall allt fler som har bokat in resor till Turkiet, så populariteten är ökande. Vi försökte ändra vår utresa ett par dagar pga att ett barnbarn konfirmeras, men det var fullt! Så vi åker som planerat den 23 maj.

Sidefesten går av stapeln så som planerat den 1 juni klockan 19.00

med bl.a stor modevisning av Marias kläder, ett uppskattat inslag i festen!

Jag väntar och längtar efter att få återse alla gamla vänner i Side! Jag är tacksam om du vill klicka i enkäten i sidkolumnen så vi får en uppfattning om hur många som kan tänkas komma! Jag hoppas vi blir JÄTTEMÅNGA!!!

måndag 27 februari 2012

Efter en misslyckad vintersemester ser jag ännu mer fram emot vårt Side!

Tyvärr finns inte möjligheten att få lov att sitta nere vid havet vid östra stranden längre. Restaurangerna har fått ta upp sina stolar och får bara servera på restaurangernas terass. Väldigt trist tycker jag för det var så himla gott att sitta där när det var riktigt varmt.

Någon protesterade säkert mot detta, på sitt eget sätt, för här gick de ett steg längre och placerade sina solstolar nedanför restaurangerna...Undrar om de blev serverade där?

Vi rekognoserade i alla fall och lyckades hitta ett par ställen där terasserna går långt ut på klippstranden och vi kan få njuta av både sol och vind. Den som söker finner...

Trevlig underhållning brukar vi få där också då det brukar vara många nere på klipporna och fiska.


tisdag 21 februari 2012

Missa inte 2012 års SIDEFEST!!

Hoppas vi blir riktigt många på årets SIDEFEST! I fjol blev vi 166 personer...Slår vi det i år? Hoppas att DU kommer!! Tacksam om du klickar i hur många ni är som kommer...enkäten hittar du i sidkolumnen här till höger.